Post by grapizermenwei on Feb 6, 2022 21:58:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключі генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Гра просто класна але проблема в тому, що треба її оновлювати!!!!!!!!😠
Я почав грати в цю гру раніше сьогодні, і коли я пішов пограти ще трохи, вона постійно зависає, і це відразу після того, як я натиснув «ОК» на оновлення, я замовив нічого. Я насолоджувався цим, але тепер я роздратований
Жахливо!! Сьогодні я видалю цю гру. Це шахрайство, це все про витрати ваших грошей. Рівні неможливо подолати, тому тепер ви повинні заплатити, щоб грати. Я витратив забагато грошей на цю гру. Я ніколи не дам їм більше долара. БУДЬ ЛАСКА ЛЮДИ ВИДАЛИТЬ ЦЮ ГРУ. НЕ ГАТРУЙТЕ СВОЙ ЧАС І ГРОШІ.
Просто супер
Ця гра дуже класна ,мені сподобалося
Немає інвазивної реклами, є система дорогоцінних каменів, яка мені ще не закінчилася, але ви можете купити більше, а сезонні/золоті квитки на події, які ви завжди бачите зараз, не завищені. Навіть у мене була маленька міні-ігри, які ви завжди бачите в цих фальшивих рекламних оголошеннях, які здивували мене настільки, що я зробив це випадково неправильно 😅 Змусило мене дуже посміхнутися! Сучасна версія dinner dash (справжня стара гра), але оновлення фіксуються за часом замість миттєвого, що я особисто не проти.
Гра дуже класна
Гра дуже подобається,але можна якось повернути відео за яке дають рубіни? Без них погано (((
Абсолютно плата за перемогу в грі з надзвичайно завищеною преміальною валютою. Кожна частина гри є стимулом платити більше, і я визнаю, що потрапив у цю схему. Я намагався залишити відгук, але отримав лише бота, який продовжував залишати ту саму загальну відповідь, яка ніколи не вирішувала мої початкові проблеми. Це не що інше, як гра з захопленням грошей, і розробники не піклуються про досвід гравців, якщо у них є такі лохи, як я, даючи їм гроші.
Класна гра. Можна грати і без вливання грошей
Це мила гра. Це досить важко змусити вас вкладати в нього реальні гроші, але це не потрібно. Використовуйте рекламу, щоб отримати рубіни. Оскільки вся гра заснована на рубінах для вирощування кожної кухні. Без нього може стати важко.
Я граю в цю гру вже близько 2 років. Я не можу це відкласти. У цій грі є моменти, коли вона справді складна, а інші — розслаблюючі. Мені подобаються квести гільдії та щоденні квести, тому що це дає вам над чим працювати і змушує вас грати в УСІ ваші ресторани. Зараз у мене 53 ресторани. Дякуємо, що потрапили туди, де ви можете натиснути на досягнення, щоб перейти до того ресторану, як я пропонував.
Дуже класна гра 😍😍😍
Block Strike پرتحرک ajiq
подобається гра, але, будь ласка, додайте розслаблений режим і способи заробити більше дорогоцінних каменів, зараз я застряг на рівні й не можу продовжувати грати. шкода, що це улюблена гра
Нормік!
Постійні оновлення займають багато пам’яті, захаращений інтерфейс з великою кількістю спливаючих вікон у грі та дорогі ігри. Гра насправді дуже хороша, якщо ви любите гру в цьому стилі. Однак це займає дуже багато пам'яті. Щойно ви його відкриваєте, постійно з’являються речі. І не обов’язково проводити 3 події щодня. Для гри потрібні обидві ігрові валюти, а рубіни важко накопичити. Це було чудово, але багато оновлень зашкодили цій грі.
Cooking Diary® Jogo de Cozinha Simulação jsmp
Я думаю, що краще зробити, щоб можна було вибрати лігу коли створюєш гильдію. наприклад королевська стоїть 100 діамантів і так далі. Зробіть так
Круто ставлю 5 звёзд ігри, мені все подобається, спасибо за гру 😺😺😺😺
Мені подобається ця гра, але останнім часом у мене виникали проблеми з тим, що інший пристрій увійшов у мій ігровий обліковий запис, що погіршується тим, що коли я натискаю «ОК» (єдиний варіант), з’являється ще один пристрій . Він також постійно не завантажує сервер. Я намагався відключити та повторно підключитися до Wi-Fi, просто використовуючи дані, перезавантажуючи програму, перезавантажуючи телефон тощо. Я також пробував інші ігри, і це єдина, яка робить це. Дуже неприємно перебувати в кінці події.
Гра класссссссс
Оо
Вона ввааууу мені дуже подобається ця гра!!!
На перегляді відео для безкоштовного отримання елементів дизайну гри залежить наглухо 🙁
Cooking Diary® Restaurant Game شبیهسازی kmx
Це гарна гра, не багата додатками, єдиним недоліком є причина, чому я її встановив. Я бачив, як додатки грали в іншу гру, і сподівався, що це буде те, що я бачив у додаванні, але це зовсім інше
Останнім часом я можу дивитися будь-які відео, щоб отримати оновлення у своїх ресторанах. Вони просто не будуть грати взагалі.
Типовий. Спочатку весело. Тоді скоро ви не зможете прогресувати, нічого не купивши. Читаючи інші огляди, здається, що це експлуатує імпульс людей купувати. Будь обережний.
дуже довго обновлюється і не завжди з першого разу
ТРЕТЄ ОНОВЛЕННЯ 4-Й ОГЛЯД.... І ЩЕ ІНШЕ ОНОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ. Я ЗА ЦЮ ГРУ. ДРУГЕ ОНОВЛЕННЯ 3-Й ОГЛЯД... Ваші оновлення займають занадто багато місця. Я не хочу нічого видаляти зі свого телефону, щоб просто грати, а потім отримати ще одне оновлення через 2 тижні або близько того.
Гра продумано виконано. Затягує на весь день, шо на роботу можна запізнитися. Дякую. В мене все.
😁
Класна гра ставлю чотири зірок тому що нема української мови атак ігра шикарна. 💖💖💖💖💔
Я так залежний від цієї гри. Мені подобається моя героїня і те, як я можу змінити її стиль. Мені також дуже подобається гра в гільдії. Дуже весело
Дуже багато реклами, а так це цікава гра👌
Мені подобається ця гра, але стає неможливо піднятися вгору, якщо ви не купуєте рубіни.
Весело і приємно. Сюжетна лінія хороша. Головна проблема полягає в тому, що якщо ви хочете досягти успіху, вам доведеться витратити власні гроші. Щоб оновити спорядження, вам потрібні дорогоцінні камені/рубіни, і чим вищий рівень, тим більше вам потрібно... але не так багато можливостей отримати безкоштовні, і більшість з них можна отримати, лише якщо ваше спорядження буде оновлено. Навіть деякі рівні потребують оновлення, щоб пройти їх. Крім того, є час очікування на доставку обладнання. Іноді 8 год. Ви платите І чекаєте.
Пройшов довгий шлях... Одного разу я кинув грати, тому що було надто важко отримати дорогоцінні камені, щоб мати можливість оновити все та виграти рівні... проте вони зробили багато чудових оновлень і полегшили отримання erin gem ! Так тримати, хлопці, з якими я граю щодня знову.
Постійні оновлення, дісталося!
Гра хороша, НО колесо фортуни не є правдоподобно (різко відновлюється або крутиться, коли повинно було зупинитися) і єжедневний бонус - обновите, зробіть більше подарунків для входу в гру.
Це одна з найкращих ігор, які я завантажив. І деякі люди з оглядів можуть сказати, що це стає дуже важко, і ви не можете закінчити рівень з підвищенням потужності, а це повинно ставати важче, коли ви йдете, і це не так, все, що вам потрібно зробити, це продовжувати намагатися або використовувати своїх друзів у своєму групова допомога. Я закоханий у цю гру і досі в неї граю. Також існує безліч способів заробити дорогоцінні камені, монети та готівку, не використовуючи реальні гроші
1/5/22 Весела та захоплююча гра! Мені подобається, що мало реклами! Так, ви можете переглядати їх для безкоштовних оновлень, але це не обов’язково! Було б непогано, якби у вас було більше прискорювачів, які допомагають на рівнях. Я оновлю, якщо щось зміниться!
Я люблю цю гру. Граю в неї майже 3 роки. Керування часом та веселі історії/виклики не дають мені уваги. Єдине, що було б непогано, якби Адам міг пекти різні речі для цукрової гострики або малювати різні картини.
Досить приголомшливо. Єдина претензія полягає в тому, скільки коштують діаманти, і як ви можете застрягти в петлі і взагалі доведеться платити, щоб аванс
Не вражений. Все було чудово, поки я не досяг 20 рівня, і гра більше не дозволяла мені грати. Щоразу, коли я відкривав програму, вона постійно показувала одне й те саме, що я отримав винагороду і не дозволяв мені грати на рівні. Зрештою я його видалив
Звідки не зникла особлива подія (включаючи миттєву доставку, за яку я заплатив!). На даний момент я хотів би повернути гроші або відновити гру!
Вибачте, мені потрібно повторити свій огляд. Від 4 до 1. Якщо ви не хочете витрачати купу грошей на цю гру, то навіть не встановлюйте..Ця гра Змусить вас купувати речі, щоб пройти рівень..Інакше ви застрягнете.
Цікава гра на швидкість, радує, що алмази можна отримати для перегляду реклами)
Я розумію, що це бізнес, запуск якого коштує грошей, його створення коштує грошей, але ви точно не можете виграти деякі рівні, не витрачаючи гроші IMO, і постійні спливаючі вікна, перш ніж ви зможете почати грати в гру, смішно 😔
На жаль, платіть, щоб виграти...Це дуже весело, але ви витратите чимало доларів, щоб зайти далеко.