Post by grapizermenwei on Feb 6, 2022 22:10:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Lul
Včasih nalaganje igre traja predolgo. Potreboval sem 2 dni! Še preden se prijavim, imam dobro povezavo na internetu! Še dobro, da sem imel veliko potrpljenja in prosim, popravite napake te igre. Nočem, da se bo ta igra končala z razočaranjem, saj je ena najboljših iger v zgodovini, upam, da jo bodo popravili, tako da ni pritožb glede drugih igralcev po vsem svetu.
Neskončno nalaganje. Ne morem odpreti igre. Imam stabilno internetno povezavo, vendar se veliko nalaga. Prosim popravi.
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon rnu
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon uff
kot je igra in vse, vendar je problem odbitka kreditne ocene. Moj kreditni rezultat so odšteli, ko sploh nisem bil odklopljen. Razlog za to je bil, da sem prekinjena. ne odpravlja napak in samo odšteje vašo kreditno oceno
2 zvezdici, ker je iskanje neravnovesja, saj je v moji ekipi veliko smetnjakov, tudi slabe predstave, medtem ko je v drugi ekipi nasprotje in se počutim slabo, ker je moj signal zelo dober, vendar na bojišču povzroča zamik in nikoli se nisem počutil dobro. Prosim popravi.
igral to igro že skoraj pet let do zdaj in je bila zame zabavna izkušnja. ta igra mi je postala način, da se ne naveličam in da za nekaj časa pozabim na težave, zlasti v času pandemije, in zaradi težave z estesom sem ji dal nizko oceno in pozabil, kdaj me je ta igra razveselila in nasmejala , Iskreno se opravičujem za svoja dejanja. 4Zdaj bom v celoti podprl mlbb ,, hvala, ker si mi ustvaril najlepše spomine na mladost. (◠‿・)—☆
Ta igra je tako super, toda ko pride posodobitev, se ne morem prijaviti v svoj račun in pravijo, da so jo vdrli, vendar nisem dal nobenih podatkov.
Cooking Max-სამზარეულოს თამაში არკადული ril
Naj igra
Igra je prav super! Toda težava je povezovanje. Ko sem igral na račun svojega brata, je bil njegov rang mojster. Nato igram klasični način in sovražnik je poln mitskega igralca. Ni pošteno boriti se z igralcem visokega ranga :/
Ustvarjanje tekem je tako slabo, da vedno igram z neizkušenimi igralci ves čas, da vedno izgubim na lestvici, tudi moja ekipa ne more niti premagati botov na lestvici kot plss moški.
Slab. Prijavljen sem bil, ker sem umrl 5-krat, nato pa nekaj minut nisem mogel iti na tekmo in tudi kreditno oceno sem izgubil za nič. Ne igrajte te igre.
Dobro🍉🍉
Po novi posodobitvi se je ta aplikacija tako zelo zrušila. Zgodilo se je celo nekaterim mojim prijateljem. Prosim, popravite to
Najboljši
Moja prva težava je iskanje druženja, prosim, popravite to, prav tako me je spravilo v situacije, ki jih sam ne znam obvladati, kot so strupeni igralci. goli igralci hekerji. druga težava: popravi sistem za shranjevanje Preden lahko izberete, katere preobleke želite prenesti in kje je zdaj, lahko rečem le, da ni več. tretja zadeva: prosim pomislite na črno listo mednarodne kože (Estes) to so večinoma ocene drugih in ja se strinjam z njimi. prosim, razmislite o svoji oceni z 2,2 zvezdice in razmislite o tem, kje prihaja sovraštvo
Odkar se je pojavila nova posodobitev, nisem mogel pravilno igrati zaradi slabe internetne povezave in celo zmanjšali ste mojo kreditno oceno kljub dejstvu, da nisem bila moja krivda. Tudi zakaj je vedno, ko se približam sovražniku, ping postane rdeč, če pa umrem, postane zelen. To je zelo specifično naključje, kajne? Moja ocena se ne bo spremenila, če tega ne popravite. Smešno. Igra, ki je izšla že več kot 5 let, ima še vedno nekaj osnovnih in nadležnih napak.
To je popolna igra za tiste, ki iščejo igro za lajšanje stresa in umirjenost. 3D umetniški modeli so privlačni in osupljivo oblikovani. Proces igranja ponuja taktično razmišljanje, občutek člana ekipe, kar naredi igro bolj privlačno. Vaše možgane postavlja pred izziv in nudi priložnosti za opazovanje, načrtovanje, ukrepanje in učenje iz napak. Hkrati se med tekmo ne počutite stresno. Igra zahteva veliko razmišljanja in koncentracije. Zabavaj se!
Vidite, z mojo internetno povezavo ni nič narobe, vendar sem obtičal v fazi »nalaganja igre«, ni napredka in to preizkuša mojo potrpežljivost. Kadar koli igram solo na rangiranih/klasičnih tekmah, so igralci, s katerimi sem združen, vedno strupeni, to opazujem že od prvega dne, ko sem igral ML, vendar se do zdaj ni nikoli spremenil. Moja potrpežljivost se izteka. Prosimo, popravite svoje nepošteno povezovanje. V igri naj bi uživali, saj nam daje nasprotno.
Kaj se dogaja s to igro, ne morem odpreti igre, obtičam na nalagalnem zaslonu, potem pa se po nekaj minutah prikaže o povezavi wifi, vendar lahko igram svoje druge spletne igre, vendar ta ne deluje.. kaj lahko storim.. pls odpravite težavo hvala
Dobra je, vendar ima nova posodobitev toliko napak, da se ne morem več prijaviti, čeprav je moj signal tako močan, da kar naprej govori preveri moje omrežje upam, da bi to lahko popravil. Všeč mi je ta igra, užival sem v njej😞
Igram že kar nekaj časa in mi je ta igra všeč. Razlog, zakaj temu dajem 3 zvezdice, je, ker je moj napredek popolnoma izginil na istem e-poštnem računu, ko se vrnem po enem letu. Imel sem veliko junakov in vsi so izginili. Imel sem 25 stopnjo in izgubil sem vse. Zdaj grem samo skozi junake z brezplačnimi dogodki. Grozno, da se zgodi. Poskušal sem dobiti nazaj svoj račun, vendar tudi zame ni bilo druge poti.
Da, igra je sou rele kul
zakaj 1 zvezdica? Ta igra mi je zelo všeč, igram jo že skoraj eno leto, vendar sem pravkar opazil težavo z uravnoteženjem ekipe, sem v legendi 3, vendar so tisti, s katerimi se borimo, skoraj v mitskem sijaju, potem je težji del ko si solo in potem sploh nimaš dua ali ekipe 5 ljudi, boš res težko zmagal, ker ekipno uravnoteženje igre ni enakovredno.. zato bom odstranite to igro.. Igral jo bom znova, ko Moonton odpravi to težavo
To je odlična in zabavna igra, še posebej, če imate dobro internetno povezavo. Po drugi strani upam, da bom obnovil svoj račun, ki je bil vdrt.
Res slabo zasnovan, vsak lik je bodisi močno premočen ali izjemno šibek, zelo težko je reči. Lahko imate enak značaj kot drugi igralec, enako zgradbo, vendar bodo naredili ooooooo več škode kot vi. Dinamika te igre nima smisla.
Všeč mi je bila ta igra. Super zabava predvsem s prijatelji. Vse te težave s kožo m3 o Estesu so le vprašanje časa, kdaj bodo to pozabili narediti namerno. To so storili, ker to počnejo vsi drugi igralci. Le tako naprej, Moonton!
Včasih je bila res zabavna igra, zdaj pa je zanič, preveč zaostaja, ujemanje je res zanič!
ne morem reči nič o igri..... Popobetno ✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰ 97 zvezdic
Zanimivo za začetek
Prosimo, preverite svojo igro. Vse, kar je bilo potrebno, sem že naredil in glede na preverjanje, ali moj telefon lahko sprejme to igro. Toda vedno znova moje igre Magic Chess vedno znova zaostajajo in zamrznejo. Tega ne doživljam v drugih načinih, kot so Brawl, Classic in Rank. Vljudno popravite to. Hvala vam.
Vaša igra ima veliko težav. 1: Ljudje ubijajo s krajo - jaz povzročim 99 % škode, vendar je moj sotekmovalec, ki je škodo naredil samo enkrat, ubil. 2. Povezava - vsakič, ko grem v situacijo 1 proti 1 ali celo v skupinski boj, se moj ping poveča na 20 ms do 500 ms. 3. Matchmaking - Soigralci, ki jih vedno dobim, so neumni, mislim, da prvič igram in igram z visokim pingom, neumni soigralci pa me vodijo v niz porazov. Prosimo, popravite svojo igro, da je zabavna, vendar ima veliko težav
Faking vedno me vn fukne k startam tutorial.Glupa en kurac.
Ok, tako da je ta igra še vedno lepa, vendar je nekaj napak: 1 zaslon za nalaganje, če ga naložite, vidite, da je yin v redu, vendar je njegov ogenj napačen, je kot vijolična škatla in tudi lear je enak, ali ga lahko popravite
Igra ne zazna slabe internetne povezave. Lahko samo zazna, da ste bili afk in tako hitro izgubi kreditno oceno. Sklapanje ni bilo pošteno. Boril se bom z nasprotnikom, ki je močnejši od mene. In toliko igralcev, ki mečejo tekmo, afk'ing in namerno hranijo. In imam težave pri ponovnem povezovanju z igro
Odkar sem posodobil aplikacijo, imam težave. Med igro bi se odjavil (aplikacija bi se znova zagnala) ali pa bi preprosto obiskovanje domače strani in krmarjenje po različnih straneh (dogodki, trgovine, priprave itd.) trajalo predolgo. Vedno se nalaga.
moonton, kar tako, daj skin kar hočejo, ta igra je edina, ki sem jo igral večinoma me ne zanima, kako se mi igralec pokvari ali se je igra zrušila, niti zaostajanje ni tvoja težava moonton je igralec ali telefon, da ni vaša težava, to so oni, ohranite igro na najboljši način in predlagal sem 5man skin of Champion, vendar ne morem kupiti 1 kože, ker nimam denarja za nakup najljubše kože, jim tudi dajte, kar želijo, ali zahtevajte preobleko za vse prvake. hvala moonton. ostani varen, srečno 💓
Bad Fake leuge of legends
Ni dobro pri usklajevanju! Soigralci prijavijo težavo! Številni junaki so dodani, namesto da bi nadgradili kožo primarnih junakov. druga stvar je moonton, moonton naredi prekinitev povezave med igro! in nato odbitek kreditov! kakšna nepoštena pravila!
moja ekipa vedno smeti in druga je bog, ko potrebujem še eno zmago za legendarno popravo tega
Pozdravljeni, zelo sem užival v vaši igri, vendar ko jo dam na telefon, se zamrzne in če lahko začnem igrati med igro, zamrzne in aplikacija se ugasne, tako da sem prejel obvestilo, da AI nadzoruje moj lik, zato sem spraševal se je, če bi se dalo popraviti. Hvala za poslušanje
MLBB bi moral prenehati pošiljati opozorilo med bojem, igralec se ustavi za 10 sekund, da poišče predmete, ki jih je treba kupiti, nato pa nenadoma opozori za AFK. To je smešno! Tudi vaši Heroji so nekoliko dragi. Sploh ni priporočljivo👇
V tej igri je veliko strupenih ljudi. Nekateri preklinjajo svoje zaveznike, ker so "neumni" za igranje te igre, vendar je v resnici to igro zelo težko igrati več kot prej. Upam, da ne boste samo filtrirali slabih besed, ampak tudi odstranili sporočilo. Še ena stvar, ki jo sovražim, je tudi to, kako močno se trudiš dvigniti svoj rang, bo na koncu sezone postal nižji. Upam, da boste odstranili te vrste nepoštenosti
Igro igram od leta 2017. Nikoli nisem opazil, da je bil moj račun enkrat vdrejen, dokler ni bil vdrti drugič. Popolnoma zaščiten, e-pošta, Facebook in tako naprej so še vedno vdrli. Heker je spremenil vzdevek in zastavo, zahteval je vrnitev, vendar me služba za stranke kar naprej prosi, naj naredim nekaj drugega. Potem pa se pred kratkim prepiral s soigralcem, ker niso igrali resno in me sprva užalili, samo zato, ker so naredili screenshot in me prijavili, jaz pa nisem, zato sem bil en teden izključen???
Resnično obožujem to igro. Igram jo že od leta 2014. Ko je kiklop ravno izšel. Dandanes je ujemanje res slabo. In tam je tudi veliko trolerjev in smeterjev. Kar naprej zmagujem samo zato, ker lahko nosim ekipo. Sicer pa bi bil na dnu. Moonton, prosim, popravi srečanje in kaznuj smetnjake.
Jaz ljubim to igro! To je najboljša igra vseh časov, edina stvar, ki je zanič, je, da včasih moji powerupi ali kakorkoli že jim rečete ne delujejo. Razen tega je njegova in NEVERJETNA (af) igra, zelo priporočam.