Post by riegengpepiki on Feb 19, 2022 16:46:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують гроші ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2 2022 version ▞▞▞
Мені сподобалася гра, але я випадково видалив гру, і мій обліковий запис назавжди зник, прошу ввійти в Google Play, але мені сподобалася гра
КЛАС
Ваша гра хороша, але завжди є місце для покращення. Моя пропозиція полягає в тому, що ви повинні включити вбрання за індивідуальним дизайном, які гравці виготовляють самостійно. І що ви можете додати більше ігор і включити онлайн-ігри з друзями. Це моя думка, дякую..
Дуже багато тягне MG 99 Це ріл багато.
Тапело грав у цю гру до того, я видалив її, тому що в цій грі я збираю страшні речі, і не граю в цю гру о 3 ранку, тому що якщо ви говорите, це скаже щось інше
마이토킹톰 2 캐주얼 게임 tzqx
Гра випадковим чином вимикає музику, і Том не міг заснути, коли я поклав його в ліжко.
Incredible Monster City Battle வானிலை det
Я знаю, що компанія Outfit 7 виготовляє ігри для дітей, але діти нічого не можуть навчитися. Вони повинні створювати ігри Battle Royale або робити все, що діти можуть навчитися. Але є перевага в тому, що діти можуть піклуватися про домашніх тварин, але в цьому додатку так багато реклами та дурної анімації.
Гра супер але реклами час від часу рекомендую
Клас гра но мало грошей у мене тільки 20 грошей
मेरा बातूनी टॉम 2 कैज़ुअल गेम oinx
Ця програма є дуже гарною програмою, тому що в моєму телефоні закінчилося пам’ять, тому я видалив одну програму та завантажив цю гру. Але пам’ять на моєму телефоні. Ця гра вилітає, тому що не вистачає оперативної пам’яті. У такому разі я видалю цю гру. Кіт у цій грі буде говорити одне й те саме знову і знову, і він буде виглядати як милий кіт.
дуже мило, я так люблю цю гру, але.... щоразу, коли з’являється реклама, гра дає збій, і мені доведеться вийти з гри. коли я повертаюся, переді мною є реклама, і я злюся. якщо outfit7 rlly хоче, щоб люди насолоджувалися грою, тоді не повинно бути багато реклами
дуже гарна гра один мінус що він висне
Я люблю цю гру, тому що є багато ігор, які мені подобаються, але мені вона сподобалася, дякую за цю гру🐨🐰🐈🐵
Це весела гра. Дуже схожий на перший, поєднання Talking Tom і Pou.XD
Чи можете ви додати зілля підвищення рівня та вирощувати зілля та unmax зілля та торгівлю та спасибі В
Змініть так, щоб було інтересно пж пж пж пж
Том хороший кіт Мені подобаються коти. Я шокував реального кота
Хороша гра, але забагато реклами. Це дратує, вони постійно спливають. Крім того, незважаючи на те, що моє з’єднання 4G добре, міні-ігри часто зависають, і я втрачаю, тому що не можу контролювати гру.
Benim Konuşan Tom'um 2 Gündelik rsat
Гра нічого всього класу. А від реклами достала вибиває купити аналогічну гру за великі гроші
Перша гра в мене глючить все інше ні я перезагружала телефон все одно глючить я видалила 2 гри глючить в мене одна гра і то глючить . Н а новому телефоні
Чому я не можу його встановити там який то код ошыбки 192??
Привіт щоразу, коли я завантажую гру, вона зависає, вона не працює... Деякі мої ігри з розмовним Томом і Хенком не працюють... Що робити. Я видаляю кожну гру і завантажую багато разів. Досі замерзає. Я не розумію чому
Гра класна, але є одна проблема Я скачав тему з англійської мови Не можу змінити її на російську ДОПОМОЖІТЬ……
Я люблю Тома! Йому весело піклуватися про Тома. Чудово підходить для дорослих і дітей. Так само багато ігор, щоб грати.
Тільки одна мова. Не можна поміняти на українську чи навіть на російську
Багато реклами гальмують мій телефон, тому я видалив його, але мені подобається гра, просто реклама мені не подобається
Гра хороша, але її дуже багато, коли я відкриваю свій Wi-Fi
Я б насолоджувався цією грою більше, якби не LAG, це жахливо. Я намагаюся зробити щось, наприклад, доторкнутися і перетягнути кота по всьому екрану, гра зависне і не буде реагувати, коли я спробую вийти з гри, це не буде Не дозволяйте мені, і це на секунду зіпсувало мій пристрій. У мене є відчуття, що я демонтував цю гру
Мой Говорящий Том 2 Казуальные gso
Я оцінюю дві через рекламу, будь ласка, виправте це, але ця гра дуже весела, мені подобається, але не покупка гри, справді хороша гра смішний том
В ігре о червеке в космосе була на 2месте! Інтернет лов супер. Но із глюков я написав немає підключень і я умерла !😤А так норм.👌
Ну пожалуста може нам на 2
Добра ігра👍
👎👍
Ставлю п'ять зірок і без питання
Як завантажити стару версію? Я хочу стару версію, тому що в грі spacetrail зараз є тільки бот, але в старій грі були гравці, я хочу повернути стару версію, плззз.....
Ігра клас👌👌
Гра клас
Після останнього оновлення він часто вилітає, як я в середині гри, і просто гасне, і я повинен закрити гру і відкрити її знову, і я втрачаю всі речі, які я зібрав, і свій рахунок... щось подібне дуже розчаровує. Інакше ця гра чудова.
Мені подобається гра, але я ненавиджу постійну рекламу. Інтернет-гра не працює, але реклама працює належним чином. Як??!! Будь ласка, поясніть це! З моєю мережею все в порядку, але все одно космічні шляхи в більшості випадків не працюють і завжди відображатимуть знак мережі, Але реклама працює ідеально. Будь ласка, виправте це
Ця гра така весела, але якщо ви літати в повітрі, ви можете отримати той самий приз, так що це як би гарно, але це весела весела гра!
Ужас! Одні реклами!
Том люблю тебе кохаю 😘😘😘😘😘
Гра крута