Post by riegengpepiki on Feb 19, 2022 16:58:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Veľmi sa mi páči hra. Tiež veľmi dôležité: nemusíte príliš brúsiť, aby ste mali dobré lode, lietadlá atď
Naozaj sa mi hra páči, ale ako tu už niekto spomínal, mali by existovať obmedzenia, koľkokrát bude človek napadnutý, zároveň som veril, že niektorí ľudia by mali byť vylúčení z hry, keď nedodržiavajú pravidlá servera. Dobrá hra, ale už ma to unavuje. Keď príde na míňanie peňazí, je to na vás, hru hrám pre zábavu, aby som neminul peniaze.
Zaujímavá manažérska a strategická hra, pekná hra. Ohľadom funkcie štítu som bol zmätený, pred pár dňami bola moja aliancia prepadnutá inou, ale po vyhorení mojej základne sa žiadny štít neaktivoval automaticky, tak ako si hráč môže bezpečne udržať zdroje, ak k nepriateľovi príde celý člen jeho aliancie a neustále útočí? Je jediný spôsob, ktorý nás zaisťuje v bezpečí, migrácia našej základne? Sry za zlú angličtinu.
Gunship Battle Total Warfare אסטרטגיה bfmi
Je to dobré, ale trieda CG-47 Ticonderoga je krížnik, nie torpédoborec a trieda nezávislosti je LCS a pridajte vrtuľníky
Je to dobrá hra, ale nemám čas hrať dlhé hodiny, ktoré potrebujete na vylepšovanie základne.
Je to takmer rovnaká vývojová hra ako ktorákoľvek iná, ale páči sa mi filmové spracovanie, ktoré môžete získať po bitkách.
Hra sa mi veľmi páči, ale sú tam veci, ktoré mi vadia. 1, práve som urobil nájazd na základňu a potom mi hra povedala, aby som si pozrel záznam, keď som ho vymazal. 2, je to jedna z tých hier, ktoré vás oklamú, pretože vďaka reklamám to vyzerá naozaj skvele, ale keď začnete hrať, nie je to také skvelé alebo dokonca podobné ako reklamy. Skúste opraviť ten prvý, musel som hru vymazať a skúsiť sa znova prihlásiť, ale práve som sa prihlásil pomocou svojho účtu Google a keď som sa vrátil, oznámilo mi, že sa mám prihlásiť alebo sa nemôžete.
Skvelá hra a ľahké trávenie času a nebudete sa nudiť
Bojové scény sú všetky rovnaké. Je to v podstate hra s jednou notou. Potrebuje byť tvrdšie jadro, lepší boj a lepšie spôsoby, ako zvýšiť úroveň...všetko. Ale aj tak sa mi hra páči.
Prečo je to len kariéra bez vojen Táto hra hovorí len „Battle“
Dobrá hra, urobte len bočnú opravu tam, kde nemáte vyskakovacie okná s aplikáciami aliancie, len odporúča členom, aby sa pridali. Starne, keď robíte svoje veci
Ktokoľvek v systéme sa spája s nejakými hackerskými ľuďmi ako [2068] Ázijčan. Takže už nebudem platiť žiadne doláre, kým systém neodstráni z hry všetku korupciu a herných hackerov. Ďakujem 😤😡😠
Gunship Battle Total Warfare Chiến thuật mvi
Aká sh*tshow. Očakával som 3D pokračovanie bojovej bitky – zábavnú, no extrémne platenú dojnú kravu z mikrotransakcií. Táto hra je hlúpa základná stavebná hra s lacným AF. Je to do očí bijúce hromadenie peňazí – aj keď musím povedať – používateľské rozhranie je pekné a svižné a nie sú v ňom žiadne chyby.
Píše že aktualizuje hru a nejde aktualizovať
Hra je dobrá ale hra je pomalá. Myslím, že medzi vojnové zbrane musíte zahrnúť aj útočné helikoptéry. Tiež si myslím, že sa musíte pozrieť na to, že útočné typy trysiek sú rovnaké pre všetky trysky. A ak sa ukáže, že nepriateľ má len jeden prúd, ale v replayi to ukáže, že nie. trysiek sú rovnaké.
My Lovey : Choose your otome story Aventura qgf
Ukončil som túto hru, je to naozaj nepríjemné, keď už poznáte základné veci z hry, stále mi to hovorí, akoby som bol dieťa
Veľmi dobre vyzerajúca hra. Zábavné, ale rovnako ako všetky ostatné hry. Vďaka rýchlosti, akou sa pohybuje, je zábavnejšia ako všetky ostatné hry tohto typu, no stále dúfam, že niekto bude mať čoskoro nový nápad na bojového Sima.
Ahoj joycity, práve som dobil peniaze na nákup diamantov, moje peniaze boli odpočítané, ale na môj účet sa nepridala ponuka predplatného. Nechcem späť svoje peniaze, len chcem, aby bola ponuka predplatného diamantov aktívna. Och, je tu ešte jedna otázka, väčšina recenzií môjho priateľa a Google Play hovorí, že ak požiadame o vrátenie peňazí alebo sťažnosť na dobitie, ktoré nebolo pridané na náš účet, joy city zablokujú účet na 10 rokov. je to pravda? Prosím o radu. Ďakujem.
Celkom dobrá hra, ale nemám na to najlepší telefón. Existujú nejaké spôsoby, ako môžem zvýšiť rýchlosť výkonu?
Akékoľvek zlepšenie hrateľnosti je zatienené extrémne chamtivými vývojármi. Doslova každý aspekt hry je navrhnutý tak, aby ste si kúpili niečo, čo sa nepodarí postaviť, len aby ste si to museli kúpiť znova... neviem, prečo je Kórea také miesto, ale ak je obchodný aspekt niečo také, som si istý, že bude čoskoro spálené z planéty
Vždy majte chybné prihlásenie.
Gunship Battle Total Warfare Strategi fqoo
Buďte pripravení minúť svoje peniaze... Ak chcete hrať zadarmo a zostať pozadu, potom je to hra pre vás. Začalo to zábavne a férovo s nákupmi a odmenami, ale čím vyšší výkon získate, tým lacnejšie odmeny získate, pokiaľ nebudete míňať ako blázni.
Zábava na začiatku a potom sa všetko platí za výhru.
Táto hra má veľa serverov. Koreni ich však všetkých prevzali. Ak nie ste koren. Táto hra NIE JE pre vás. Hra je plná ľudí, ktorí si vytvárajú viacero účtov, aby mohli obťažovať a špehovať alebo len vytvárať konflikty. Ak kopnete do faulu hráča. Tá osoba si len zmení meno a vráti sa. Nekonečné falzifikáty, zradcovia a konečný výsledok je obrovská strata času. A väčší hráči z väčších serverov môžu prísť na iné servery ako skupina a všetko zničiť. Veľká strata času tu!
Veľmi cool hra. Bolo by dobré, keby ste mohli začať nálety, kým sa nosič pohybuje. Inak. Milujem to!
Stiahnutá hra minulý týždeň stále hovorí, že sa nepodarilo stiahnuť, skúste to znova neskôr skúšali ste to celý týždeň, o koľko neskôr to funguje?
Je to v poriadku, ale mám pocit, že by to mohlo fungovať s vrtuľníkmi a schopnosťou deaktivovať skiny.
Zdá sa, že hra má potenciál, ale žiaľ, neurobila pre mňa nič iné, len zamrzla a spadla. Skúsil som 3x dokončiť prvý útok a pred bitkou to zamrzne. Môžem preinštalovať po odstránení chýb. v aktuálnom stave je nehrateľný. Hodnotenie 2 hviezdičkami – nehrateľný stav 1 hviezdička, herný potenciál +1 hviezdička
Táto hra začína byť smiešna s aktualizáciami, ktoré NEMÔŽETE urobiť ,, prídete do hry vám povie, aby ste aktualizovali ,, idete aktualizovať, aby vám to nedovolilo,, teraz si robí srandu ,, bola to v poriadku hra ale stráca na príťažlivosti,,, opakujem,, tvoja hra je na hovno ,, káže ti aktualizovať,,ideš si ju aktualizovať a potom ti to nedovolí,, toto vymažem,, je to absolútny vtip z hry teraz
Dobrá hra, ale nedá sa dostať kvôli aktualizáciám
Má to vzostupy a pády. Chce to aktualizovať, ale nemôžem to stiahnuť.
@jiri kopenec ano da sa to urobit vo FB nadstaveniach
Hra bola kedysi zábavná, no teraz je dosť náročná. Jediné dobré veci sú spravodlivé zdroje, ktoré získate za zničenie flotily. Ak však náhodou zabudnete, že ste nechali prepravcu mimo prístavu, bezpodmienečne sa zničí. To je nepríjemné, pretože musíte stráviť celý deň opravovaním všetkého.
Páči sa mi táto hra, je realistickejšia ako ktorákoľvek iná námornícka hra, ale je tu problém, že ľudia neustále útočia na moju základňu, je to otravné, ale stále dávam päťhviezdičkové hodnotenie, je to zábavná hra, chcem, aby ste pridali lietadlá kamikadze, pomohlo by to Táto hra sa mi stále páči, je to moja obľúbená námornícka hra
Je to veľmi pekná hra, jediný problém je v tom, že ak chceme, aby bola naša základňa zabezpečená, nemáme letku leteckej flotily, ktorá by ju zachránila pred útokmi nepriateľov a vysadila vojenské vozidlá.