Post by riegengpepiki on Feb 19, 2022 17:04:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Oyunda 3 hamle daha izle işlevi çalışmıyor...Ben olduğumu düşündüm, sonra kaldırdım ve yeniden yükledim...hala çalışmıyor
Eğlenceli ama çok fazla reklam. Çok can sıkıcı bir noktaya geliyor.
İyi oyun ama çok fazla reklam var. Her pano arasında bir reklam yapmak bitti. Başka bir oyuna geçiyorum.
Bu oyun harika başladı ama bir süre sonra ya güçlendiriciler ya da madeni paralar satın almanız gerekiyor. Kesinlikle kazanmak için bir tür oyun. İndirerek zaman kaybetmeyin.
Oyun neredeyse çok kolay. Çok fazla reklam. Zaman geçiyor ama sadece tamam
her düzeyde bir reklam gereksizdir. her 4 veya 5 tamam. tüm reklamlar olmasaydı beş yıldız alacaktı. çok eğlenceli
Oyun ekran siyahlaşıyor ama üzerine geldiğinde ses geliyor indirmeyin Edit:sorun güncelleme ile düzeldi
Jewel Blast : Temple पहेली ojb
güzel bir oynun
Keşke oyun, elde etmenize izin vermeyen güçlendiricilerle sizi kızdırmasa. Reklamları izleyeceğim ama her zaman izin vermiyor.
Eğlenceli bir oyun, ancak her tur arasında 30 saniyelik reklamlar, kazan veya kaybet çok fazla
reklamlar güçlendirmeleri kapsamasaydı iyi bir oyun olurdu. reklamlara tıkladığınız için bunları kullanamazsınız. reklamlardan kurtulmak için ödeme yapmanızı sağlamanın akıllıca bir yolu.
Sevdim... seviyelerim bitene kadar!! Lütfen acele edin ve yeni seviyelerle güncelleyin, şimdiye kadar favori oldu. Reklamları bile çok dert etmeyin.
Kaç kere bitirdim yine yükledim çok güzel bir oyun
Genel olarak iyi maç oyunu, video görüntüleme için iyi ödüller geçtikçe ilk başta daha zor. 5 dk sadece 1 zorunlu reklam
Knife Hit Аркадни jpx
Jewel Blast : Temple Réflexion qrzr
Daha fazla seviye veya bölüm 2 olsaydı bu 5 yıldızı verirdim, oldukça hızlı yendi.
Grafik ve Tasarım daha iyi olabilirdi. Ama sonuçta, bu iyi bir oyun..BU BECERİ DEĞİL, AMA BELKİ TOONBLAST VEYA CANDY CRUSH'UN GELİŞTİRİCİLERİYLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. MUHTEŞEM :-)
Bu oyunu beğendim. çok bağımlılık yapıyor ama reklamlar çok saçma. Kazanırsam neden her seferinde 30 saniyelik reklam izlemek zorundayım? bu çok cesaret kırıcı ve oyunu oynamak istemememe neden oluyor.
Sonunda yükseltme sözleşmesindeki ince yazıları okudum. Üç gün ücretsiz, sonra oynamak için HAFTADA beş dolar ödersiniz! Ücretsiz sürümü kaldırmam için bu yeterliydi.
Bir AD'de takılıp kalıyor ve ilerlemeyi imkansız hale getiriyor
Eh, donmaya devam ediyor, böylece artık herhangi bir madeni para talep edemiyorum. Bu yüzden onu kaldırmam ve baştan başlamam gerekiyor. doğru çalışmayı bırakana kadar eğlenceli
Vazgeçtim ve oyunu tamamen sildim. Kilitleniyor ve devam etmek için yeniden başlatılması gerekiyor. Eskiden en sevdiğim oyundu. Oyunlarınızda birkaç çatı ile aynı sorun.
Jewel Blast : Temple Câu đố mia
Bu oyunu sevmeyi beklemiyordum ama basit, oynaması kolay, reklamlar çok kısa ve müdahaleci değil ve genel olarak zaman öldürmenin eğlenceli bir yolu.
Son güncelleme yediden sonra açılmıyor kafayı
Bu oyunu bir yıldır oynuyorum..asla eskimiyor! Seviye 1100'ü geçtim lol.. bayıldım! Reklamlar bile hızlı ve izlemeye değer çünkü onları izlediğiniz için hediyeler alıyorsunuz..Üyeliğe de katılmadım ve yine de seviyorum
Oyunu çok seviyorum ama çok fazla reklam var. oyun oynamaktan uzaklaştırır.
Oyun bağımlılık yapıyor, düşüşte oyun oynadığınızdan daha fazla reklam izliyorsunuz.
Bu oyunu seviyorum. İçimde daha gidecek çok yolum ve öğrenecek çok şeyim olduğuna dair bir his var... Eminim o ekstra yıldızı eklemek için geri döneceğim. Bir olumsuzluk var... reklamlar kasıtlı olarak dikkati dağıtıyor ve çoğu zaman seçimleri etkileyebiliyor ve kasıtsız satın almalar da dahil olmak üzere yanlış seçimlere yol açabileceğine inanıyorum.
Harika bir oyun ama çok sayıda reklam ve sizi oyunu oynamanız için kandırma biçimleri gerçekten aptalca.
Oyunu seviyorum. Keşke bellek tasarrufu için FB'ye bağlansaydı. Yeni bir telefon aldım ve baştan başlamak zorunda kaldım. Bugünlerde tüm oyunların reklamları var, bu yüzden reklam miktarına çok kızmıyorum. Ortaya çıktıklarında hızla uzaklaşırlar. Çok daha kötülerini gördüm. FB veya Google'a bağlı olsaydı, baştan başlamak zorunda kalmazdım, 5 yıldız verirdim. Ben büyük bir oyun insanı değilim ve bu oyunu seviyorum!
Kaliteli grafiklere sahip iyi heyecan verici oyun
Çok fazla reklam!!! Değersiz reklamlar görmeden bir dizi oyunu oynayamazsınız.
iyi
Beyler oyununuzu seviyorum ama son birkaç reklam biraz R dereceli. Matchton malikanesi, görünüşe göre adam kızın göğsünü ovuyor. Lütfen reklamları kontrol edin.
Bu oyunu seviyorum ama tahtayı tamamladığım için kaldırmak zorunda kaldım. Son seviyeye ulaştıktan sonra daha fazla seviye eklemelerini diliyorum.
Oyunu 3 ay boyunca oynadım ve çok fazla şey topladım. Birdenbire oyunda bir aksaklık geliştirdim. Kaldırdım ve yeniden yükledim, işte kicker. Oyun, oyunda topladığım hiçbir şeyi kaydetmedi. ama hiçbir reklam için harcadığım parayı kurtardı, öyle görünüyor. Bu oyunu artık istemiyorum, kokuyor. sorunu çözmeyecekler. Şimdi 2 yıldız veriyorum çünkü cevap vermek için zaman ayırdın, yine de kaybettiğim her şeyi geri alamayacağım.
Her seviyeden sonra bir ekleme olduğu için silme. İlk başta o kadar da kötü değil. İnsanları cezbedersiniz ve insanları oynamaya ikna edersiniz, ancak ne kadar ileri giderseniz, o kadar fazla eklenti, artık her seviyenin peşinde olduğu noktaya kadar gelmeye başlar.
Bu oyunu her oynadığımda telefonum donuyor! Ve SONUNDA tam bir görevi tamamladım, bana hiç verilmeyen 1500 jeton kazandım! Hataların bir anlık görüntüsü var ama kötü amaçlı yazılım nedeniyle oyuna geri dönemem! Kötü şeyler olmasaydı bu oyun 5 yıldızı hak ederdi! Ama SORUNLARDAN SADECE 2 VEREBİLİRİM! YARDIMCI OLMAZSANIZ BUNLARI KALDIRABİLİRİM! Beni görmezden mi geliyorsun? İyi!
Şimdiye kadar oyunu beğendim. İyi bir miktar reklam var ama bu olağandışı değil. Bir sorunla karşılaşırsam, bu gönderiyi düzenlemek için geri geleceğim.
Tabletten tablete geçme konusundaki yorumlara katılıyorum.. Amazon ateş tabletim var. Oyun yüklendi diyor sürekli Google şifre istiyor. Benim anladığım bu kadar. gerçekten sinir bozucu
Sadece reklam baska bisey yok