Post by riegengpepiki on Feb 19, 2022 17:07:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
Oglasi su varljivi, čine da se čini kao da je to puzzle igra, ali zagonetke su samo mali dio igre, zapravo naknadna misao. To je više autopilot RPG. Linearni put i polubesmislen sustav progresije. Polu besmisleno jer se neprijatelj izjednačio otprilike istom brzinom kao i vi. Ako ostavimo te bodove na stranu, to je još uvijek pristojna igra i najbolje od svega bez dosadnih reklama.
Dovoljno ugodna igra, puno načina da se 'približite' natjecateljskim aspektima (1)dnevna prijava i preuzimanje nagrada/dovršenje zadataka ;2)isto kao 1,+lagana potrošnja IAP-a na određene 'osnovne' ;3) stalno brušenje i napredak; 4) isto kao 3,+ duboka IAP potrošnja. Pretpostavljam da je sve na što mislim je to da se naširoko igra, često ažurira i podržava, a za strategijsku/RPG igru tipa 'idle' ima puno toga, kako u osnovnoj igrici i likovima, tako iu dnevnom/tjednom novom sadržaju. Iznenađujuće zabavno.
Sjajna igra, ali ima previše plaće za pobjedu. Morali biste igrati svaki dan 5 sati tijekom godine da biste se približili pobjedi. Ali ako plaćate 5 tjedno, to vam skraćuje vrijeme na 2 sata dnevno, a da biste poboljšali svoje likove, možete platiti 20 dolara ovdje i 20 dolara tamo. Ne sumnjam da postoje ljudi koji igraju koji su već potrošili tisuće na ovu igru. Prilično ludo za mobilnu igricu
Hero Wars – Fantasy Battles Игре улога xmko
Čak i kada su isključene sve obavijesti, igra će stalno praviti buku i moliti da se igra.... vrlo detaljna igra sa stalnim ažuriranjima i promjenama igre. Uopće nije vrijedno toga
Nevjerojatno impresivno! Ne znam ni odakle da počnem! ** privlačan je mnogim različitim igračima ** ** gotovo beskrajni zadaci ** ** dugotrajna kampanja za jednog igrača ** ** pvp rangirane utakmice / cehovi itd. ** Svatko tko voli mljevenje, lov na predmete, borbu temeljenu na statistici i dobre brze bitke s izvrsnim animacijama trebale bi VOLITI ovu igru! Mobilni G.O.T.Y. Kandidat 🤔🧐😳✅
Puno prilika za trošenje novca, ali vrlo zabavno.
Hero Wars – Stratégie RPG Jeux de rôles vueh
Heroj gradi zabavne i zabavne likove
Ne reagira nakon 20 minuta igre.
Radite cool igru
Ova igra je stvarno zabavna i odlična je igra i stvarno je glatka i laka, a grafika je sjajna
Preuzeo sam ovu igru zbog oglasa koji sadrži zabavne zagonetke. Ali ovo uopće nije glavna igra. (Da ne spominjem, mislim da postoji samo jedna zagonetka, a onda vam preostaje igra koja vas u početku ne zanima). Sama igra je OK. Vrlo je komplicirano i mljeveno, što znam da neki ljudi to znaju. Konačno, onemogućavanje "svih obavijesti" ne onemogućuje ih sve. Što je super neugodno. Izbacite igru koja nije ništa drugo nego ove zagonetke koje oglašavate, a ja ću je kupiti.
Ne morate davati zavaravajuće reklame, igra je zapravo jako zabavna i stvara ovisnost. Dao sam mu dvije zvjezdice zbog obmanjujućih dodataka.
Hero Wars – Fantasy Battles Rollimängud syqk
Potpuno beskorisno uvijek dobivanje problema s mrežom usred igre
glupost jako šteka a i igrica nije ni blizu ko u reklami
Dovoljno zabavna igra, nedovoljno plaćena za pobjedu u prvih 35 razina likova da bi bila dosadna.Razlog zašto sam ga deinstalirao i potrudio sam se ostaviti recenziju su oglasi za igru koji prikazuju mini igre koje nemaju gotovo ništa sa samom igrom, a iz nekog razloga uključuju stenjajuće djevojke u nevolji? Ljudi, hajde.
To je zabavno i dobar način da odvratite pozornost
Igra je jako zanimljiva i zabavna👍👍👍👍👍
Možete li učiniti da se slagalica može igrati nakon što je završite
Tbh mislio sam da je to slagalica. Svi dodaci na svakoj društvenoj platformi to prikazuju kao slagalicu. Jedva radite išta jer likovi samo sami pilotiraju. Osim toga, želi pristup telefonskim brojevima vaših kontakata i vašem mikrofonu za snimanje. ozbiljno ne isplati. Maaaaaaaaaymožda bi trebali biti otvoreniji sa svojim reklamama i ne bi dobili niske zvjezdice. Ako ne volite ništa raditi i trošiti novac da biste bili "najbolji" ovo je igra za vas.
Osjeća se kao da se sve više plaća za pobjedu nego prije
Volio bih da možete mijenjati predmete od igrača do igrača. Kao ako otkrijete da je igrač loš, možete uzeti predmete od njega/nje i dati drugome.. npr. šest predmeta za promicanje ili znakovi... pravilo bi moglo biti ako promovirate ili razvijate lika, ne dobijete te stavke natrag prije nego što ste to odabrali
Sjajna igra. Sviđaju mi se karakteri, grafika i automatska reprodukcija
Napredak je spor, vrlo malo zlata koje se koristi za sve, nenadahnuti likovi i aktivnosti nisu zanimljive.
Najbolja igrica na mobitelu. Više se naginje p2w-u, ali također može igrati s velikim uspjehom besplatno, samo morate biti strpljivi. Igram već oko 4 mjeseca
Najjača igra
Ništa kao reklama. Zagonetke su samo oskudna mini-igra, glavna je igra u praznom hodu.
Igra je dosadna i kada je preuzmete bit ćete prevareni jer oglasi za igru prikazuju drugu igru
Dobra igra, nije potrebno vrijeme za igranje, više vremena igrate više
Bubble Shooter Mania - Blast Puzzle jxbf
Pravo je proći vrijeme. Ima svoje trikove, ali nije previše zastrašujuće s pay2playstuffom.
Dobra igra za igranje je izuzetno zabavna idi preuzmi je i nećete požaliti što ste je preuzeli! 😁
Do sada sam uživao u igri ovaj mjesec, ali ponekad je stvarno frustrirajuće koliko je teško nabaviti predmete, iscrpiti svu svoju energiju samo da dobijete tri predmeta, to je ludo. Obvezni ste uložiti pravi novac za unaprijed.
igra je u redu, ali mnogo prijevara oglasa
Odlicno
Slatko je. Otprilike poput starih Gameboy Games, pomiješanih s Link: Ocarina Of Time. Različiti heroji rade različite stvari. Podignite ih i skupljajte na dugim poglavljima, poput Pokémona, Moram ih uhvatiti sve. Ovisnost – ako nemate što drugo raditi dok čekate u ordinaciji dr. Nekoliko dana igranja, imam nešto više od polovice heroja i titana. Ostatak putovanja usmjeren je na njihovo izjednačavanje što dulje igrate. Idi na državu 561 i reci im da te je Djinn poslao. Voli ih! <3
Ako volite ne igrati igricu, ova je za vas. Ništa se ne događa pod vašom kontrolom, a kada nešto obavite, zaslon jedva reagira.
Lijepa mala grafika i sve osim ne, ovo nije moja šalica čaja
Vrlo ugodna igra i svi se gubite u akciji
Igrica je kul
Glupa igra i glupi oglasi 😒🙄
Dobra
Nakon najnovijeg ažuriranja, aplikacija se ruši kao luda... grije moj mobitel...jaaaaako dosadno...popravite to. Sviđa mi se igra općenito, ali ako se uskoro ne popravi. Neću ga instalirati i ponovno igrati sigurno🙏. MRZIM OVO😡🤬
Samo su likovi iz reklame al smisao igrice nije
Nije loše za igru koju sam našao na reklamama. Nedostaje mu neki dio poput glazbe. Ali osim toga, to je zapravo dobra igra!
Vrlo zabavno! Ima puno funkcija za nadogradnju (čak i više od bilo koje SNES RPG igre). Za razliku od Final Fantasyja, Breath of Fire i mnogih drugih, Hero Wars vam omogućuje da idete ravno na bojno polje (bez gubljenja vremena u potrazi za skrivenim predmetima i opremom za nadogradnju)