Post by riegengpepiki on Feb 19, 2022 17:19:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای منبع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Pin by dadyaran institute on My Saves in 2021 - Pinterest
بازی بدون خطا در بارگذاری بود و من هرگز با حذف شدن پیشرفتم مشکل نداشتم. در سه هفته گذشته این بازی حرفه من، ستاره ها/انرژی های من را از دست داده است. من شروع به پخش قسمت جدید بازی کردم و 3 ستاره گرفتم و امشب بازی باید دانلود می شد و پیشرفتم در این بازی را از دست دادم. حتی چرخ هم روشن نشده است تا بتوانم بچرخم و پیشرفتم را از دست دادم. من به 10 انرژی برگشتم و روی 40 بودم و به 1 برگشتم. کاش این بازی را درست کنند من دوست دارم آن را بازی کنم.
به روز رسانی: به نظر می رسد زمان حذف فرا رسیده است. پس از تکمیل مورد دوم، باید از دوستان فیس بوک برای نوشتن گزارش استفاده کنید یا 24 ساعت صبر کنید. من نمیخواهم برای دوستان فیسبوکم با این چیزها اسپم کنم، فقط میخواهم بازیای را انجام دهم که از آن لذت میبرم. آیا این برای پرسیدن زیاد است؟ هنوز از اینکه هیچ گزینه واقعی برای پر کردن انرژی بدون پرداخت پول واقعی یا ساعت ها انتظار وجود ندارد، ناامید هستم.
این یک بازی واقعا سرگرم کننده و جذاب است که زمان می برد اما به اندازه کافی چنگال شما را حفظ می کند. با این حال من اخیرا بازی را به روز کردم و نمی توانم هیچ فصلی را بازی کنم! من میتوانم play را در منوی اصلی فشار دهم، اما وقتی روی هر فصلی بازی را فشار میدهم، بازی ثابت میشود و نمیتوانم روی چیز دیگری ضربه بزنم. من تا 5 دقیقه صبر کردم و هنوز یخ زده هستم. این بسیار ناامید کننده است زیرا من به فصل 14 رسیدم و بازی را برای مدت طولانی داشتم.
اگر چیزهایی را خریداری نمی کنید، باید ساعت ها منتظر بمانید تا به بازی ادامه دهید
Criminal Case Avontuur ozk
سنگ شکن viridis dota 2
من احساس می کنم نباید انرژی وجود داشته باشد که شما استفاده کنید. وگرنه بازی عالیه من فقط احساس نمی کنم که باید منتظر پر شدن انرژی باشید، می توانید بدون آن بازی کنید!
من عاشق این بازی هستم! به آن 5 ستاره می دهد اما به فیس بوک وصل نمی شود و چیزی می گوید که من هیچ ارتباطی ندارم و می دانم که دارم. 2 وای فای مختلف و 4g من و روی هیچ کدوم کار نمیکنه! درستش کن و من یک "افسر" خوشحال خواهم شد. 😉
Criminal Case Adventure busi
در ابتدا بازی را دوست داشتم، اما اکنون زمان میبرد تا انرژی دوباره پر شود، ساعتها منتظر میمانم، انرژی سریعتر پر نمیشود، لطفاً دوست دارم یک ارتقاء برای این بازی ببینم، دو هفته یا در حال حذف آن هستم. سطوح زیادی وجود دارد، بنابراین نمی توانم ساعت ها قبل از پر شدن کامل انرژی منتظر بمانم
من نظر خود را از 5 به 3 کاهش می دهم. تبلیغات پاپ آپ حدود سه برابر افزایش یافته است. خیلی ها حتی بازی نمی کنند، و من باید از سیستم خارج شوم و دوباره وارد سیستم شوم. بدتر از آن، پیشنهاد بدون آگهی است که ظاهر می شود و نمی توان از آن خارج شد. مثل سیاه نمایی است!
من عاشق انجام این بازی بودم. من میتوانستم انتظار برای انرژیگیری مجدد، منتظر پزشکی قانونی، کالبد شکافی و مواردی از این دست را تحمل کنم، و حتی میتوانم تبلیغات آزاردهندهای را که مجبور به تماشای آن هستید، تحمل کنم، اما من از شروع بازی خود از ابتدا امتناع میکنم زیرا نمیخواهم بازی با استفاده از فیس بوک که به طور تصادفی به حساب من پیوند داده شده است.
تبلیغات به صورت تصادفی پاپ آپ میزنه و گیم پلی با این کار مختل میشه.. واقعا منزجر کننده است و باعث از بین رفتن علاقه به بازی میشه.. مثل اینه که اگه بخوایم بازی رو انجام بدیم به زور ما رو وادار میکنن که تبلیغات نفرت انگیزشون رو ببینیم..
چند ماه پیش لیستی از بهترین بازی های تحقیقاتی و پلیسی موجود برای اندروید را به شما نشان دادیم. از جمله آنها را به صورت سطحی به شما معرفی کردیم پرونده جنایی.
خوب است
Criminal Case Macəra eei
اکنون من واقعا عصبانی هستم و آن را حذف نصب کرده ام. چطور جرات می کنی به من بگویی نمی توانم در سطح بعدی بازی کنم مگر اینکه 3 دوست را از فیس بوک یا پرداخت کنم. منزجر!!! این بازی را دوباره امتحان کرد. احتمالاً یک بار دیگر به دلیل اینکه از تبلیغات آهسته مداوم و حل جرم و جنایت خسته شده اید، نصب را حذف خواهم کرد تا زمانی که معماهای بسیار تکراری و خسته کننده شما را کامل نکنم، قادر به ادامه برنامه بعدی نباشیم. دوباره و دوباره. خمیازه خمیازه. چه حیف که حل واقعی لذت بخش است
Criminal Case: Mysteries of the Past، یک بازی پازل با تم کارآگاهی است. با معرفی و دانلود این بازی همراه زومجی باشید.
Criminal Case: Supernatural Investigations 2.38.2 Android + ...
من این بازی را خیلی دوست دارم من از سال 2015 آن را بازی می کنم هر چند چند ماهی است که آن را برای امتحان متوقف کردم. اما من گزینه خرید اقلامی را که به عنوان هدیه دریافت می کنم دوست ندارم. قبلا اینجوری نبود چرا در هر مورد باید چیزهایی را که از مظنونین هدیه گرفته ایم بخریم؟ لطفا این مشکل را حل کنید. فکر می کنم این فقط مشکل من نیست بلکه مشکل دیگران هم هست. آن را در اسرع وقت برطرف کنید.
من فقط این بازی را دوست داشتم. من تقریبا تا سطح دوازدهم بازی کردم. با این حال یک چیز من را تحت تاثیر قرار داد که به دلیل آن حذف نصب کردم این بود که بازی به هیچ وجه پیشرفت نمی کند ... با همان چیزها و معماهایی که قبلا انجام شده است ادامه می یابد. برای مدتی خوب است، اما وقتی چیز جدیدی وجود ندارد، خسته کننده می شود.
بازی بسیار سرگرم کننده ای است، من حدود 8 یا 9 سال است که این بازی را دارم، اما هر بار که آن را به روز می کنم، به نظر می رسد تبلیغات بیشتری وجود دارد، و برخی چیزها به صورت انحصاری تغییر کرده اند. مانند تغذیه اجازه دهید، شما قبلا می توانستید به حیوان خانگی غذا بدهید و 5 دقیقه طول می کشید. اکنون آنی است اما فقط با تبلیغات. از زمانی که بازیها باعث میشوند قبل از بازی، 100 تبلیغ را تماشا کنید متنفر باشید
بازی عالی. تبلیغات زیادی دارد - بله، اما رایگان است، بنابراین قابل درک است که توسعه دهندگان می خواهند به نحوی پول دریافت کنند. اگر واقعاً آزاردهنده است، فقط یک مسدودکننده تبلیغات دریافت کنید.
'S' lost one and only family in a button murder case. There was only one reason she became a detective, to solve that case. Investigate the crime scene with S
این بازی عالی خواهد بود و داستان جالبی دارد. اما تبلیغات پاپ آپ بسیار آزاردهنده است! من می دانم که تبلیغات مورد نیاز است. اما، من فکر میکنم زمانی که به 20 آگهی زنده نیاز داریم، نمایش تبلیغات کافی است. فقط نمایش تصادفی تبلیغات، ایمو تا حدی خشمگین است.
Criminal Case: Travel in Time ... with 4.4 first if device not compatible error shown try .apks installation method. Select android version.
کاملاً با این بازی وسواس زیادی در سطوح مختلف دارد، درست مانند یک بازی که باید با سطوح آسان شروع شود و هر چه میروید سختتر میشود. این برای حافظه عالی است و نکته جالب در مورد بازی این است که وقتی تمام ستارههای خود را برای یک سطح دریافت میکنید، میتوانید آن را دوباره پخش کنید تا بتوانید لوازم جانبی صورت کمد لباس نخبگان و موارد دیگر و همچنین حیوانات خانگی بهتر پلیس را باز کنید. من عاشق این هستم که بتوانید جنایتکاران را در تمام مدت دستگیر کنید در حالی که می توانید سبک خود را با اکسسوری های کمد لباس و گزینه های صورت تغییر دهید و بخش مورد علاقه من پذیرش حیوانات خانگی پلیس است. در کل این بازی عالی است و اصلاً نیازی به خرج کردن نیست! !!
عالیه من خیلی دوسش دارم👍🏻👍🏻👍🏻
Join the Police of Grimsborough to solve a series of murder cases in this captivating hidden object, adventure game. Investigate crime scenes for clues, bring
این یک بازی بسیار خوب است و من عاشق بازی های تحقیقاتی هستم و این یکی از بهترین هایی است که تا به حال بازی کردم ، بنابراین من هیچ شکایتی از این بازی ندارم.
من سالهاست که این بازی را انجام می دهم. مردم می گویند یافتن موارد مشابه در صحنه های مشابه تکراری است، اما من دوست دارم خودم را برای سرعت به چالش بکشم. همچنین موارد جالب توجه است. من دوست دارم این گزینه را داشته باشم که یک تبلیغ برای انرژی/سکه اضافی یا برای چرخش اضافی روی چرخ تماشا کنم. کلمه عملیاتی OPTION بودن. اکنون تقریباً پس از هر صحنه جنایی تبلیغات را پخش می کند. اکنون تبلیغات بسیار زیاد است، بسیار آزاردهنده است. من رتبه ام را از 4 ستاره به 2 تغییر داده ام. اگر به حالت قبل برگردند، آن را دوباره تغییر می دهم.
گرافیک بسیار خوب من بازی را دوست دارم ممنون از ساخت این بازی
در واقع چند تغییر وجود دارد، هنوز یک بازی عالی است، اما پس از انجام یک هارد ریست تصادفی توسط من، در فضای ابری به خاطر نمیآید، بنابراین مجبور شدم دوباره از ابتدا شروع کنم، اما هنوز پنج ستاره را دریافت میکند، به نظر میرسد هنوز هم به این زبان بنویسم. چندین جهت به طور همزمان، و آن را ناامید می کند. لازم نیست آنقدر بی جهت پیچیده باشد.
بهترین بازی اشیای مخفی که بازی کردم اما هنوز هم ایراداتی دارد. آزمایشگاه برای نتایج خیلی طول می کشد. همچنین، بالغ شدن حیوانات خانگی بسیار طولانی است. من هنوز نمی دانم امتیاز بالای صفحه چیست و چگونه می توان آن را به حداکثر رساند تا امتیاز بهتری به دست آورد. به برنامه های ویژه ساعت شاد بیشتری نیاز دارید. ولی در کل بازی خوبیه
دانلود بازی ماجراجویی پرونده جنایی Criminal Case 2.5.2 اندروید ...
من نمی توانم با اکانت فیس بوک خود وارد شوم تا بازی خود را انجام دهم. می گوید نیاز به مجوز دارد. لطفا سریعا درستش کنید
بازی بسیار خوبی است اما من می دانم که تنها کسی نیستم که با چنین مشکلی ایراد دارد (بیهوده 20 بار انرژی خرج می کنید و واقعاً چیزی برنده نمی شوید ... بازی را خسته کننده می کند ... فقط اتلاف وقت است. ..) ساده تر است که آن را به یک بازی بیهوده تبدیل کنید، پس از آن روز های افسرده خود را بیکار بگذرانید ..... من اصلاً ترجیح می دهم هیچ میله انرژی مانند (Egg Corp، idle Miner Tycoon ect...) به من اعتماد کنید. تجربه بهتری برای ما بود .... موضوع را بررسی کنید
Criminal Case Περιπέτεια tuf
یادم میآید وقتی حدود 7 یا 6 ساله بودم، مادرم را تماشا میکردم که این بازی را تماشا میکردم، به شدت تحت تأثیر آن بودم، اما اکنون فکر میکنم میتوانم بدون ترس این بازی را بازی کنم.
من واقعاً از این بازی لذت بردم زیرا چشمانم را تیز نگه می دارد زیرا باید سریع چیزها را پیدا کنم. متشکرم iip اینکه بدانم چه کسی این کار را کرده است و چه کسی این کار را نکرده است، این یک جرم است، بنابراین من آن را دوست دارم. در ابتدای بازی شما می توانید یک چرخ را 5 بار بچرخانید اما فقط 4 بار است.
عالییییه
من دوست دارم این بازی را بازی کنم، اما این واقعیت را دوست ندارم که نمیتوانید با سکههایی که به دست میآورید انرژی بیشتری بخرید یا اینکه نمیتوانید انتخاب صحنه جرم خود را تغییر دهید، اگر باید نظر خود را تغییر دهید. من فکر می کنم زمانی که امتیازات عالی یا بالا را برای به دست آوردن تمام آیتم های صحنه جرم و در کمتر از 18 ثانیه انجام می دهید، باید امتیاز و یا انرژی بیشتری کسب کنید.
یکی از جذاب ترین بازی های این سبک که بازی کردم. متشکرم، تیم!
من از بازی کردن لذت می بردم اما تقریباً یک ماه بازی خراب می شود. به محض اینکه دوباره شروع به چرخاندن آن میکنم، چرخ چرخش جایزه را از دست دادهام و دوباره از دست میدهم و بارها و بارها سکهها را از دست دادهام. چندین بازخورد گذاشت اما اصلاً پاسخی نداد
ممنون که از من حمایت نکردید! من سعی کردم یک بلیط باز کنم زیرا نتوانستم راه حل مشکل خود را در سؤالات قبلاً پاسخ داده شده پیدا کنم، اما شما یک ایمیل خودکار برای من ارسال کردید که باید دوباره سؤالات را بررسی کنم! من حدود یک ماه است که نمیتوانم کوکیهای فیسبوک را بپذیرم یا رد کنم (دکمهها نشان داده نمیشوند) بنابراین نمیتوانم از دوستان فیسبوکم هدیه ارسال یا دریافت کنم. من دیگر نمی دانم چگونه با شما تماس بگیرم.
Télécharger Criminal Case: Pacific Bay APK 2.34 (1698311) pour 4.1 و بالاتر gratuitement. ... Crime City Detective: Hidden Object Adventure APK.
Criminal Case: Travel in Time v2.36 + Mod – بازی معمایی و کارآگاهی “پرونده های جنایی: سفر در زمان” برای اندروید
روز قبل شروع به پخش این بازی کردم. حالا من یک معتاد هستم و هر پنج مورد را دانلود کرده ام. من عاشق این هستم که چگونه برخی دنبال می کنند. مثلاً. شماره 5 توطئه در گریمزبورو بازگشته است، جایی که همه چیز شروع شد. از من طرفدار درست کردی من به شدت تمام قسمت ها را توصیه می کنم. Esp love Save the world، و Mysteries of the گذشته برداشتی متفاوت از قسمت های دیگر به ما می دهد. من مطمئناً امیدوارم که قسمت های بیشتری (برنامه ها) برای دنبال کردن وجود داشته باشد.
اگر می توانستم کمتر از یک ستاره به آن بدهم، می دادم. من سالها این بازی را بازی کردم، اما کاملاً مسخره شده است. اینکه باید بیش از سه روز برای پیشرفت به سطح بعدی صبر کنید، احمقانه است. هر به روز رسانی مشکلات بزرگی ایجاد می کند. از آخرین آپدیت، الان باید حذف و دوباره نصب کنم تا بازی کنم. پرداخت 2.99 دلار برای 170 افزایش انرژی که قرار بود 7 روز طول بکشد، اما فقط یک روز طول کشید. این بازی یک RIPOFF کل است!
😃🙃🤗🙂🤓🤓😻😻😻💖💖💯💯💯💫💫✨✨🔥
My Talking Tom Εύκολα qceb
Criminal Case. به حل
دانلود Criminal Case 2.38.2 - بازی پرونده مجرمانه برای اندروید
من به آن 5 می دهم اگر مشکلم حل شود وقتی می بینم افزودن به انرژی است دکمه لغو نمایش داده نمی شود لطفاً این باگ را برطرف کنید.